Θα χάσει η ομάδα/τα μέλη της οικογένειας εκεί δεδομένα, εάν φύγουν / αφαιρεθούν από το ομαδικό πρόγραμμα;

Τροποποιήθηκε στις Thu, 22 Jun 2023 στο 07:39 PM

Όχι, οι TimelyBills μεταφέρουν όλες τις προηγούμενες συναλλαγές τους (πριν από την ένταξη στην ομάδα) και τις συναλλαγές που δημιουργήθηκαν (ενώ βρίσκονται στην ομάδα) και οι χρήστες θα μπορούν να τις δουν πίσω στους λογαριασμούς και τις συναλλαγές τους.

'Ήταν αυτό το άρθρο χρήσιμο;

Αυτό Είναι Υπέροχο!

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας

Λυπούμαστε! Δεν μπορούσαμε να είμαστε χρήσιμοι

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό το άρθρο!

Επιλέξτε τουλάχιστον έναν από τους λόγους
Απαιτείται η επαλήθευση CAPTCHA.

Τα σχόλια στάλθηκαν

Εκτιμούμε την προσπάθειά σας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το άρθρο