Μόλις διαγραφεί, ο προϋπολογισμός δεν θα είναι διαθέσιμος για προβολή ή παρακολούθηση, ακόμη και για προηγούμενη περίοδο.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε έναν προϋπολογισμό:
Μεταβείτε στο
Αρχική > ΠροϋπολογισμόςΠροβολή λεπτομερειών προϋπολογισμού
Πατήστε στον προϋπολογισμό που θέλετε να διαγράψετε για Προβολή λεπτομερειώνΠροβολή επιλογών
Πατήστε το εικονίδιο με τις 3 τελείες επάνω δεξιά για Επιλογές.Διαγραφή προϋπολογισμού
Επιλέξτε Διαγραφή προϋπολογισμούΟλοκλήρωση διαγραφής
Επιλέξτε "Διαγραφή όλων" στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.