Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκινήσετε ή να διακόψετε την κοινή χρήση ενός προϋπολογισμού με μια ομάδα:
Μεταβείτε στο
Αρχική > ΠροϋπολογισμόςΠροβολή λεπτομερειών προϋπολογισμού
Πατήστε στον προϋπολογισμό από τη λίστα που θέλετε να σταματήσετε να μοιράζεστε για Προβολή λεπτομερειώνΕνεργοποίηση/Απενεργοποίηση κοινής χρήσης με ομάδα
Απενεργοποιήστε τον διακόπτη "Ομαδικός προϋπολογισμός" για να σταματήσετε την κοινή χρήση ή ενεργοποιήστε τον ξανά για να την επαναφέρετε.
|